Úvod » KNIHY » Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku


        

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

akce

skladem

 

Číslo produktu: 01Varecka
Vazba: pevná
Charakteristika: regionální recepty
Formát: 210 x 240 mm
Autor: Jaroslav Vašák
běžná cena CZK 380,00 (14,33 EUR)
naše cena bez DPH : CZK 181,82 (6,85 EUR)
naše cena s DPH (10 %):
CZK 200,00 (7,54 EUR)

do košíku:
  ks  

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

ZTBmNzBmNz